Information

Back & Forward productions presenteert op zaterdag 3 mei 2014 80’s Forever – the ultimate dance Xperience 1980-1990 in het Mecc te Maastricht (NL).

De producenten van het succesvolle 90’s Forever gaan hiermee nog een stapje verder terug in de tijd! Het zat al in de planning maar ook hier werd het juiste tijdstip afgewacht om zo goed mogelijk voorbereid het concept op een unieke wijze te kunnen presenteren. Uiteraard zal de productie ook bij dit concept op een zeer hoog level worden uitgewerkt.

Een hoofdact van wereldklasse zal tijdens 80’s Forever een officieel concert geven! De organisatie is dan ook trots te kunnen melden dat niemand minder dan Billy Ocean met live band een exclusief concert zal tijdens 80’s Forever 2014.

Daarnaast zullen 2 internationale support acts die grote hits hebben gescoord een live optreden verzorgen. London Beat en Sydney Youngblood zijn voor deze eerste editie van 80’s Forever vast gelegd. Een selectie van een aantal deejays die de 80’s muzikaal kunnen dromen zullen het programma compleet maken.

80′s Forever – The ultimate Dance Xperience 1980-1990!

Het concept heet 80’s Forever, maar er is hier ook een bewuste keuze gemaakt om de overlap naar 1990 erin mee te nemen. De artiesten keuze (hoofdacts) zijn geselecteerd op basis van deze hele periode maar ook de duidelijke visie van de organisatie om het grensgebied (Nederland, België en Duitsland) in het concept te verwerken. In vergelijk met het succesvolle concept 90’s forever zal het concept 80’s forever geheel in 80’s stijl worden gepresenteerd. Zowel op gebied van programma, productie en beleving wordt een zeer exclusief avondje uit verzekerd! Thema’s zoals muziek, film, TV en nieuws uit die periode zullen niet onopgemerkt blijven. Voor elke editie zal er een hoofdact, welke een officieel concert (met band) zal geven, worden gepresenteerd. Minimaal 2 support acts die in de jaren 80 enorme hits hebben gescoord zullen het programma nog meer in de 80’s ambiance voorzien. Wil jij een zeer exclusief evenement inclusief concert beleven koop je tickets dan op tijd en mis deze eerste editie niet!

Datum & Tijd

Zaterdag 3 mei, om 20uur zullen de poorten worden geopend voor de eerste editie van 80’s Forever! Om 04.30uur zullen de laatste klanken te horen zijn. Het concert van Mr Billy Ocean zal om 22.30uur starten (onder voorbehoud) waarna de rest van het programma cq party verder zal gaan.

Service

Food & snacks, Garderobe (tegen betaling), chill out ruimte, rokersruimte (smoking area), Ehbo(first Aid), pin-automaat(cash machine), bewaakte parkeerplaats(guarded parkingspace).

Policy

nosmokingMinimum leeftijd 18j, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements toegestaan. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople!
Roken niet toegestaan. Rokersruimte aanwezig.

Tickets

[GET TICKETS] / [PRESALE]

Met de bus

wildertoursMet de bus naar 80′s Forever? Dat kan! Opstapplaatsen in heel Limburg beschikbaar en nog betaalbaar ook! I.s.m. onze officiële bus partner bieden wij deze service aan. Wil je zelf met een groep vervoer regelen, check de vele mogelijkheden en speciale acties op maat! Boek nu je bus of combiticket: www.wildertours.nl

Kortingen & Acties

80′s Forever biedt een aantal kortingen en acties aan voor groepen en bedrijven. Bekijk hier het gehele overzicht.

Rolstoelvriendelijk

rolstoelVoor bezoekers met rolstoel zijn er speciale rolstoelplaatsen in de zaal met volledig uitzicht op het podium. Reserveren van deze beperkte plekken is aan te raden! Neem hiervoor contact met ons op.

Countdown

Facebook

The 80’s in Music

Twitter